دانلود کتاب های راهنمای گردشگری

ویزای فرانسه

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

شرایط اخذ ویزای فرانسه، دریافت روادید فرانسه

فرانسه همیشه یک مقصد خوبی برای تعطیلات در بین مسافران و مسافران در سراسر جهان بوده است . تقریبا 79 میلیون نفر در سال  به فرانسه سفر میکنند و این امر باعث شده است که کشور فرانسه تبدیل به یک کشور توریستی در جهان شود . فرهنگ غنی، غذا، نوشیدنی ها، مناظر و مکان های دیدنی که در این کشور قرار دارد باعث شده است که یک بازدید چند هفته تا چند ماهه را برای توریست هایش فراهم کند . 
برای رفتن به فرانسه و دیدار دوستان و اقوام خود، شما باید یک ویزای توریستی فرانسه را بدست آورید تا بتوانید در کشورفرانسه تردد داشته باشید. نوع ویزای مورد نیاز برای بازدید از فرانسه بستگی به ملیت و طول اقامت شما دارد.  فرانسه به شهروندان بسیاری از کشورها اجازه می دهد بدون داشتن ویزای توریستی به مدت 3 ماه بازدید کنند . اگر میخواهید بیشتر از 3 ماه بمانید، شما میتوانید برای یک ویزای طولانی مدت فرانسه درخواست بدهید .

ویزای فرانسه

ویزای فرانسه یک سند است که اتباع کشورهای خارج از اتحادیه اروپا (یا به طور دقیق، به اصطلاح شینگن) پس از ورود به فرانسه باید داشته باشند تا بتوانند در فرانسه باشند. یک ویزای فرانسه بخشی از سیستم ویزای اروپا است.

ویزای فرانسه در چندین دسته موجود است . ویزا برای فرانسه می تواند فقط برای منطقه فرانسه صادر شود، یا می تواند برای کل منطقه شنگن صادر شود.  در صورتی که ویزای فرانسه صادر می شود فقط برای سرزمین فرانسه باشد، در ویزا کد کشور فرانسه را "F" می نویسد.  در صورتی که ویزای فرانسه برای سفر به کل منطقه شینگن باشد «اتباع شنگن» در تصویر نشان داده شده میشود.

اگر کشور شما بخشی از اتحادیه اروپا یا منطقه اقتصادی اروپا (EEA) باشد، پس شما برای اقامت با مدت طولانی به ویزای توریستی فرانسه نیاز ندارید.

ویزای فرانسه
اگر شما دارای گذرنامه ای از یکی از کشورهای زیر هستید: بریتانیا، آندورا، آرژانتین، استرالیا، برمودا، برزیل، برونئی، کانادا، شیلی، کاستاریکا، کرواسی، السالوادور، گواتمالا، مقدس، هندوراس، اسرائیل، ژاپن، مالزی، مکزیک، موناکو، نیکاراگوئه، نیوزیلند، پاناما، پاراگوئه، سان مارینو، سنگاپور، کره جنوبی، سوئیس، ایالات متحده، اروگوئه، ونزوئلا، هنگ کنگ منطقه ویژه ای از جمهوری خلق چین و یا منطقه اداری ویژه ماکائو جمهوری خلق چین، شما یک ویزای توریستی 3 ماهه خواهید داشت.
اگر کشور شما فهرست بالا نباشد، باید برای دریافت یک ویزای شینگن 3 ماهه به سفارت فرانسه مراجعه کنید. کشورهایی که نیاز به یک ویزای شینگن دارند عبارتند از: آفریقای جنوبی، هند، الجزایر، فیلیپین، اوکراین، چین، تایلند، روسیه، زیمبابوه و پاکستان و... . ویزای شینگن بر اساس توافق بین 25 کشور اروپایی است که به گردشگران اجازه می دهد تا به یکی از 25 کشور وارد شوند و بین کشورهای دیگر شینگن بدون گذرنامه سفر کنند.
بعد از اینکه تصمیم گرفتید که مدت زمان طولانی در فرانسه بمانید. برای گرفتن ویزای شینگن درخواست بدهید  و درخواست ویزای اقامت طولانی مدت کنید . این روند برای هر ملیتی خارج از اتحادیه اروپا و EEA لازم است . اغلب متقاضیان برای ویزای شینگن و ویزای اقامت طولانی مدت جهت امور کاری، تحصیل یا حضور در مراسم خانوادگی درخواست می کنند.

ویزای فرانسه

مراحل درخواست یک ویزای فرانسه

1-      قرار ملاقات با کنسولگری فرانسه در کشور خود ، این درخواست ملاقات باید 1 تا 3 ماه قبل از عزیمت شما باشد، اما بعد از اینکه شما بلیط هواپیما را خریداری کرده اید و ترتیب سفر را تهیه کرده اید ، ولی حتما این نکته را فراموش نکنید که برای تهیه ی بلیط ، زمان سفرتان حداقل بیشتر از 3 هفته کاری در نظر بگیرید.

2-      2  نسخه از فرم درخواست ویزا شینگن را پر کنید.  این فرم ها رایگان و به صورت آنلاین قابل دسترس است. شما به راحتی میتوانید دانلود کنید و به طور کامل پر کنید. این فرم ها شامل بخش هایی ازجمله اطلاعات شخصی، آدرس، مقصد سفر، پاسپورت، بیمه و اطلاعات بازگشت است . شما باید کامل و خوانا آنها را پر کنید و یک کپی از آن داشته باشید و نزد خود نگه دارید.

3-      تاریخ انقضا گذرنامه خود را بررسی کنید.  تاریخ انقاء پاسپورت شما باید حداقل 90 روز پس از تاریخ عزیمت شما به فرانسه باشد . پاسپورت شما نیز باید دارای 2 صفحه خالی باشد.

4-       گذرنامه شما در 10 سال گذشته صادر شده است.

5-      انتخاب صحیح عکس پاسپورت . عکس پاسپورت باید در اندازه ی 3*4 باشد، در این عکس صورت شما باید تقریبا 80 درصد از تصویر را بگیرد و باید گوش ها و خطوط مو را قابل نمایش باشد.

6-      رزرو هتل و اطلاعات پرواز بازگشت و خروج شما از فرانسه باید جداگانه و دقیق باشد، جهت تضمین بازگشت به کشور مبدا.

7-      شما که به فرانسه سفر می کنید باید بیمه درمانی داشته باشید، حداقل پوشش هزینه های پزشکی باید 30،000 یورو میباشد.

8-      بیانیه های بانکی (پرینت حساب اصلی مسافر) که کمتر از 3 ماه دریافت کرده اید، برای نشان دادن مدارک مالی که هزینه ی سفر و اقامت در فرانسه را داشته باشید.  

9-      پرداخت  مبلغ درخواستی سفارت برای اخذ ویزای فرانسه

10-  تحویل به موقع مدارک، عکس ها و پرداخت هزینه ها

11-  در پایان انتظار 2 هفته ای تا 2 ماه جهت اعلام صلاحیت و دریافت اخذ ویزای فرانسه از جانب سفارت فرانسه.

ویزای فرانسه

نکته ی مهم دیگر اینکه اگر شما قصد تحصیل در فرانسه دارید، باید یک کپی از ثبت نام مدرسه فرانسه خود داشته باشید.

جهت اطلاع از آفرهای تور اروپا و تور فرانسه با ما در تماس باشید.                    02188851080

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید