دانلود کتاب های راهنمای گردشگری

خطا
  • JUser: :_بارگذاری :نمی توان کاربر را با این شناسه بارگذاری کرد: 2149

ویزای لهستان

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

 چگونگی اخذ ویزای لهستان برای ایرانیان – نحوه دریافت روادید لهستان

ویزای لهستان
اطلاعات کلی ویزا

ویرای تایپ C شینگن(ویزای اروپا)
اگر مایل هستید که در خاک کشور لهستان، یا هر کدام از کشور های شنگن حضور داشته باشید(چه به تعداد متعدد و چه کم) به مدت 90 روز و یا اگر قصد ورود به محدوده شنگن از طریق ترنزیت با قطار، ماشین یا هواپیما را دارید، شما عزیزان میبایست ویزای نوع سی را دریافت کنید.
این نوع ویزای شنگن به دارنده آن اجازه حضور در خاک لهستان و تمامی کشور های عضو شنگن را میدهد.
ویزای نوع National D
اگر قصد دارید که در خاک کشور لهستان، یا هر کدام از کشور های شنگن حضور داشته باشید(چه به تعداد متععد و چه کم)  به مدت 90 روز به بالا، (به عنوان مثال 91 روز) میبایست این نوع ویزای را دریافت کنید.
ویزای نوع National D به دارنده این امکان را میدهد که:
•    در خاک کشور لهستان به مدت معلوم بمانید
•    اجازه تردد در محدوده شنگن را در مدت معلوم داشته باشید
ویزای نوع ترانزیت
اگر قصد سفر به کشور سومی را داشته باشید و اهل کشور های : افعانستان، بنگلادش، کنگو، اتیوپی، غنا، ایران، عراق، نیجریه، پاکستان، سودان و سریلانکا باشید. باید برای ویزای نوع A اقدام کنند که تنها می توانند در فضای ترانزیت فرودگاه اقامت داشته باشید.
برای درخواست ویزای شنگن برای لهستان، ابتدا میباست از سفارت لهستان وقت بگیرید.
با دارا بودن ویزای C و یا D چه مقدار زمان را میتوانیم در خاک لهستان یا کشور های شنگن بگذرانیم؟
این نکته با توجه به ویزای شما معین میشود. اطلاعات ویزا در ویزای شما معین است. به عنوان مثال اینگونه نوشته شده:
ویزا از تاریخ .... تا تاریخ .... معتبر است.
برای درخواست ویزای شنگن از لهستان، ابتدا بایستی از سفارت لهستان وقت بگیرید.


مدارک لازم برای درخواست ویزای شنگن لهستان :
- پاسپورت اصلی شما با حداقل 3 ماه اعتبار تا پایان مدت اعتبار ویزا. این پاسپورت باید حداقل دارای دو صفحه خالی باشد و در 10 سال اخیر صادر شده باشد + فتوکپی از همه صفحات ویزا، مهر های مهاجرت، مهر های سفارت و اطلاعات دیگر صادر شده در پاسپورت کنونی و پاسپورت قبلی.
- یک قطعه عکس با زمینه روشن به ابعاد 35 در 45 میلیمتر( 3.5 سانتیمتر در 4.5 سانتیمتر) که با وضوح بالا و کیفیت خوب گرفته شده باشد. در عکس، چهره فرد باید به شکل کامل مشخص بوده و 70 تا 80 درصد عکس را پوشش دهد.
- مدارک شناسایی معتبر ایران که شامل شناسنامه و کارت ملی میشوند به همراه ترجمه رسمی و تاییدات وزارت امور خارجه و دادگستری.
-  رزرویشن پرواز با شماره ثبتی مسافر- ویزا برای تاریخ هایی که در رزرویشن ثبت شده صادر میشود.
-  رزرو بلیط رفت و برگشت هواپیما
-  بیمه مسافرتی با سقف پوشش حداقل 30000 یورو برای کل مدت اقامت. بیمه مورد تایید سفارت، بیمه های معتبر ایرانی است.
هزینه ویزا که 60 یورو میشود و فقط باید یورو باشد و نقد.
تمامی مدارک باید به زبان انگلیسی و یا لهستانی، ترجمه شوند.

ویزای لهستان
مدارک تکمیلی برای ویزای کاری:
دعوتنامه رسمی که توسط همکار شما در لهستان فرستاده شده باشد و شامل توضیحات راجع به قصد شما از سفر و مدت اقامتتان باشد و هزینه هایی که توسط کمپانی لهستانی پرداخت میشود باشد.
مجوز رسمی کمپانی که معتبر باشد و توسط وزارت بازرگانی تایید شده باشد.
گردش حساب های کمپانی و یا گردش مالی حساب شخصی که سه ماه اخر قبل از درخواست باشد و لیست بیمه.
معرفی نامه ای از کارمند که در برگه مخصوص و موثق چاپ شده باشد و شامل هدف از سفر و برنامه و مدت زمان ماندن وی در خاک لهستان باشد به علاوه موقعیت فعلی درخواست کننده در کمپانی و اینکه کدام هزینه ها توسط کمپانی محلی پرداخت میشود و غیره.
تمامی سوابق قبلی کار با کمپانی لهستانی
رزرویشن هتل
مدارک تکمیلی برای ویزای فرهنگی/ کنفرانس/ تحصیلی و ویزای ویژه:
دعوتنامه رسمی از طرف دانشگاه/  تشکیلات لهستانی که در ان هدف از سفر و مدت زمان اقامت مشخص باشد.
تاییدیه پرداخت (اگر شدنی باشد)
مدرک معتبر و حرفه ای کاری/ تحصیلی
معرفی نامه از طرف کارمند/ تشکیلات که در برگه های مخصوص چاپ شده باشد وهدف از آمدن و مدت زمان ماندن در ان قید شده باشد.
رزرویشن هتل


 مدارک تکمیلی برای ویزای توریستی:
برنامه سفر با جزییات.
رزرویشن پرداختی هتل
مدارک تکمیلی برای ویزای بازدید
دعوتنامه رسمی توسط فرماندار در لهستان. به زبان لهستانی: zaproszenie z Urzędu Wojewódzkiego
شفاف سازی روابط بین متقاضی و مرجع.
اثبات شرایط مالی و حرفه ای  متقاضی و گردش حساب بانکی وی
گواهی ازدواج و طلاق اگر موجود بود
اجازه سفر توسط والدین متقاضی. اگر به سن قانونی نرسیده باشد.
بررسی مدارک شما برای صدور ویزای شنگن و ویزای اروپا دو الی سه هفته طول می‌کشد. شاید ویزا زودتر صادر شود ولی معمولا تا شش هفته بعد از تحویل مدارک به بخش کنسولی، نتیجه مشخص خواهد شد. بعد از ارائه مدارک و مصاحبه، سفارت تاریخی را اعلام می‌کند تا مسافر شخصا برای دریافت پاسپورت و نتیجه ویزای شنگن، به محل سفارت مراجعه کند.
قیمت ویزای شنگن ۶۰ یورو است که در زمان درخواست به صورت نقدی در محل سفارت پرداخت می‌شود.
مصاحبه ویزای شنگن، در روز تعیین شده توسط سفارت و در همان زمان ارائه مدارک انجام می‌شود. این مصاحبه به زبان فارسی است و معمولا سوال‌هایی کلی در مورد خود شخص و دلایل سفر خواهد بود. سعی کنید به سوالات کامل جواب بدهید و به هیچ وجه جز واقعیت چیزی نگویید.
جهت دریافت ویزای اروپا با ما در تماس باشید.    02188851080

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید