دانلود کتاب های راهنمای گردشگری

خطا
  • JUser: :_بارگذاری :نمی توان کاربر را با این شناسه بارگذاری کرد: 2149

ویزای مجارستان

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

 چگونگی اخذ ویزای مجارستان برای ایرانیان – نحوه دریافت روادید مجارستان

ویزای مجارستان

 

ویزای شینگن

مجارستان در تاریخ 21 دسامبر سال 2007 به اعضای شینگن اروپا پیوست. از آن تاریخ با دریافت ویزای شینگن شما عزیزان قادر به ورود به خاک مجارستان و بقیه کشور های شینگن هستید.

در تاریخ 19 دسامبر 2011 26 کشور با پیمانی ویزای شینگن را برای ورود به خاک خود معتبر دانشتند.

چگونه برای ویزای مجارستان اقدام کنیم

انواع ویزای مجارستان:

      ویزای نوع ترانزیت

اگر قصد سفر به کشور سومی را داشته باشید و اهل کشور های : افعانستان، بنگلادش، کنگو، اتیوپی، غنا، ایران، عراق، نیجریه، پاکستان، سودان و سریلانکا باشید، باید برای ویزای نوع A اقدام کنند که تنها می توانند در فضای ترانزیت فرودگاه اقامت داشته باشید که با نام فضای پروازی نیز شناخته میشود و شما باید تا زمان خروج از کشور این ویزا را داشته باشید. درنظر داشته باشید با دارا بودن این ویزا نمیتوانید به خارج از محدوده معین قدم بگذارید.

     ویرای تایپ C شینگن

اگر مایل هستید که در خاک کشور مجارستان ، یا هر کدام از کشور های شینگن حضور داشته باشید

(چه به تعداد متعدد و چه کم)  به مدت 90 روز و یا اگر قصد ورود به محدوده شینگن از طریق ترانزیت با قطار، ماشین یا هواپیما را دارید، شما عزیزان میبایست ویزای نوع سی را دریافت کنید. که به ویزای کوتاه مدت هم معروف است و معمول ترین نوع ویزا برای ایرانیان به شمار میاید.

این نوع ویزای شینگن (ویزای اروپا) به دارنده آن اجازه حضور در خاک مجارستان و تمامی کشور های عضو شینگن را میدهد.

     ویزای نوع National D

اگر قصد دارید که در خاک کشور مجارستان ، یا هر کدام از کشور های شینگن حضور داشته باشید

(چه به تعداد متععد و چه کم)  به مدت 90 روز به بالا، (به عنوان مثال 91 روز) میبایست این نوع ویزای را دریافت کنید.

ویزای نوع National D به دارنده این امکان را میدهد که:

  • در خاک کشور مجارستان به مدت معلوم بمانید
  • اجازه تردد در محدوده شینگن را در مدت معلوم داشته باشید

 

برای درخواست ویزای شینگن برای مجارستان ، ابتدا میباست از سفارت مجارستان وقت بگیرید.

با دارا بودن ویزای C و یا D چه مقدار زمان را میتوانیم در خاک مجارستان یا کشور های شینگن بگذرانیم؟

این نکته با توجه به ویزای شما معین میشود. اطلاعات ویزا در ویزای شما معین است. به عنوان مثال اینگونه نوشته شده:

ویزا از تاریخ .... تا تاریخ .... معتبر است.

برای درخواست ویزای شینگن از مجارستان، ابتدا بایستی از سفارت مجارستان وقت بگیرید.

مدارک لازم برای درخواست ویزای شینگن مجارستان :

  • برگه اجازه اقامت که به درستی و کامل پرشده باشد. این فرم در وبسایت سفارت مجارستان به ادرس زیر موجود است.
  • http://konzuliszolgalat.kormany.hu/visa-application-forms
  • پاسپورت اصلی شما با حداقل 3 ماه اعتبار تا  پایان مدت اعتبار ویزا. این پاسپورت باید حداقل دارای دو صفحه خالی باشد و در 10 سال اخیر صادر شده باشد.
  • عکس رنگی سایز پاسپورت که در شش ماه اخیر گرفته شده باشد
  • فتوکپی از همه صفحات ویزا، مهر های مهاجرت، مهر های سفارت و اطلاعات دیگر صادر شده در پاسپورت کنونی و پاسپورت قبلی.
  • اصل و ترجمه گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک.
  • اصل و ترجمه سند مالکیت
  • اصل و ترجمه مدارک شغلی به صورت کامل
  • شش قطعه عکس با زمینه روشن به ابعاد 35 در 45 میلیمتر( 3.5 سانتیمتر در 4.5 سانتیمتر) که با وضوح بالا و کیفیت خوب گرفته شده باشد. در عکس، چهره فرد باید به شکل کامل مشخص بوده و 70 تا 80 درصد عکس را پوشش دهد.
  • مدارک شناسایی معتبر ایران که شامل شناسنامه و کارت ملی میشوند به همراه ترجمه رسمی و تاییدات وزارت امور خارجه و دادگستری.
  • رزرویشن پرواز با شماره ثبتی مسافر- ویزا برای تاریخ هایی که در رزرویشن ثبت شده صادر میشود.
  • رزرو بلیط رفت و برگشت هواپیما
  • بیمه مسافرتی با سقف پوشش حداقل 30000 یورو برای کل مدت اقامت. بیمه مورد تایید سفارت، بیمه های معتبر ایرانی است.
  • هزینه ویزا که 60 یورو میشود و فقط باید یورو باشد و نقد.
  • همه ی مدارک در 2 سری کپی در برگه 4A کپی داشته باشند.

تمامی مدارک باید به زبان انگلیسی و یا مجاری، ترجمه شوند.

مدارک لازم جهت اخذ پذیرش از دانشگاه های مجارستان:

  • همراه داشتن همه ریزنمرات تایید شده توسط محل تحصیل و وزارت دادگستری و امورخارجه
  • ترجمه شناسنامه با تائیدیه دادگستری و وزارت امور خارجه
  • پاسپورت اصلی شما که یک سال و نیم اعتبار داشته باشد و دو سری کپی از تمام صفحات
  • پرداخت هزینه پذیرش  تحصیلی
  • حضور کلیه مسافرین و متقاضیان جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی است.


    جهت اطلاع از نحوه ی دریافت ویزای مجارستان و ویزای اروپا با ما در تماس باشید.     02188851080

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید