دانلود کتاب های راهنمای گردشگری

پنج شنبه, 21 -2664 11:02

ویزای آذربایجان

چگونگی اخذ ویزای آذربایجان برای ایرانیان – نحوه دریافت روادید آذربایجان

پرچم آذربایجان

ویزای توریستی آذربایجان

مدارک لازم برای ویزای آذربایجان
• اصل پاسپورت
• ۱ قطعه عکس رنگی زمینه سفید
انواع ویزای آذربایجان
• ترانزیت یک بار ورود
• ترانزیت دو بار ورود
• توریستی با ۳ ماه اعتبار ورود و ۳۰ روز اعتبار اقامت
• ویزای ۳ ماهه یکبار تردد
• ویزای ۳ ماهه دوبار تردد
• ویزای یک ساله با ۹۰ روز اعتبار اقامت
مدت زمان لازم برای اخذ ویزای آذربایجان
• ترانزیت یک بار ورود و دوبار ورود : ۲ روز کاری
• توریستی به صورت عادی : ۳ روز کاری
• توریستی به صورت فوری : ۱ روز کاری
• ویزای ۱ ماهه دوبار تردد : ۱ روز کاری
• ویزای ۳ ماهه یکبار تردد و دوبار تردد : ۳ روز کاری
• ویزای یک ساله : ۷ روز کاری
نکات قابل توجه
• ویزای توریستی آذربایجان برای شخص همراه در پاسپورت همسر یا والدین ، رایگان است.
• مسافرین بعد از ورود به خاک آذربایجان در صورتی که قصد اقامت بیشتر از ۷۲ ساعت را دارند باید حتما اقدام به ثبت ریجستر نمایند ، درغیر این صورت در هنگام خروج از کشور جریمه خواهند شد

ویزای تحصیلی آذربایجان

تحصیل در آذربایجان

اخذ پذیرش تحصیلی از دانشگاه‌های معتبر و مورد تأیید باکو (جمهوری آذربایجان)
در شهر توریستی و تجاری 3 میلیون نفری باکو (پایتخت جمهوری آذربایجان) حدود 40 دانشگاه دولتی و غیردولتی وجود دارد که مدارک صادره از 9 تا از دانشگاه‌ها را وزارت علوم، تحقیقات و فناوری جمهوری اسلامی ایران ارزشیابی و تأیید می‌نماید.
شهر باکو (پایتخت جمهوری آذربایجان) در سال‌های اخیر، بنا به دلایل زیر، مشتاقان ادامه تحصیل بسیار زیادی را از ایران به خود جذب کرده است:
1- به عنوان یک شهر ساحلی در کنار دریای خزر که از آب و هوای بسیار سالم و معتدلی برخوردار بوده و گردشگران فراوانی را از سراسر دنیا به خود جذب می‌کند.
2- هم جواری کشور آذربایجان با ایران و دارا بودن مرز زمینی با ایران که رفت و آمد به این کشور را سهل و آسان و از نظر اقتصادی مقرون به صرفه نموده، طوری که می‌توان از مرز ایران (آستارا) تا شهر باکو را در مدت 4 ساعت و از مرز بیله ‌سوار تا شهر باکو را در مدت فقط 2 ساعت با اتومبیل طی کرد، از فرودگاه تهران تا فرودگاه باکو فقط 1 ساعت راه است.
3- پایین بودن هزینه زندگی در باکو، طوری که به جز در موارد استثنایی، تقریباً در تمامی موارد، هزینه‌های روزمره نسبت به ایران (تهران) پایین ‌تر است.
4- پایین بودن هزینه تحصیل در باکو، طوری که علاوه بر اینکه در مقایسه با دانشگاه آزاد ایران از هزینه بسیار پایین‌تری برخوردار است، در کل منطقه نیز جزو ارزان‌ترین دانشگاه‌ها محسوب می‌گردد.
5- قرابت فرهنگی بسیار زیاد باکو با ایران مخصوصاً از نظر مواد غذایی و آداب و رسوم اجتماعی که هر دانشجوی ایرانی به راحتی و بدون تحمل کوچک ترین سختی، خودش را با آن‌ها هماهنگ می‌کند.
6- هر دانشجو مختار است که با توجه به سلیقه، علاقه و توانایی خود، به یکی از زبان‌های انگلیسی، روسی و یا ترکی آذربایجانی به دلخواه ادامه تحصیل دهد (در بعضی از دانشگاه‌ها)
7- چنانچه مدرک پیش‌ دانشگاهی ندارید، باز هم می‌توانید در باکو ادامه تحصیل دهید. در این صورت اجباراً به مدت 9- 8 ماه دوره آمادگی را خواهید گذراند که طی این مدت، با زبان مورد نظرتان جهت ادامه تحصیل، نیز آشنایی کافی بدست خواهید آورد.

آذربایجان توریست

دانشگاه فنی آذربایجان:

فقط در مقطع کارشناسی و فقط در رشته‌های فنی و مهندسی
تحصیل در این دانشگاه به زبان ترکی آذربایجانی و یا روسی می‌باشد که انتخاب با دانشجو است.
یک سال دوره آمادگی دارد

دانشگاه معماری و ساختمان آذربایجان:

در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری و فقط در رشته‌های معماری و عمران و ساختمان
تحصیل در این دانشگاه به زبان ترکی آذربایجانی و یا روسی می‌باشد که انتخاب با دانشجو است، اما در رشته معماری و فقط در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد می‌توان به زبان انگلیسی نیز تحصیل نمود.
یک سال دوره آمادگی دارد

آکادمی دولتی نفت آذربایجان:

در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری و فقط در رشته‌های مرتبط با نفت و گاز تحصیل در این دانشگاه به زبان ترکی آذربایجانی و یا روسی می‌باشد که انتخاب با دانشجو است.
یک سال دوره آمادگی دارد. شهریه و طول دوره مقاطع مختلف تحصیلی دقیقا مثل دانشگاه معماری و ساختمان می‌باشد.
آکادمی ملی علوم آذربایجان:
صرفا در مقطع دکترا
تحصیل در این دانشگاه به زبان ترکی آذربایجانی و یا روسی می‌باشد که انتخاب با دانشجو است
دوره آمادگی ندارد.
طول دوره تحصیل مقطع دکتری در این دانشگاه حدود 3 سال بوده است.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد اخذ ویزای آذربایجان با ما تماس بگیرید. 80 10 85 88 - 021

منتشرشده در ویزای اروپا