دانلود کتاب های راهنمای گردشگری

شرایط اخذ ویزا شینگن

این مورد را ارزیابی کنید
(1 رای)
شرایط اخذ ویزا شینگن - 5.0 out of 5 based on 1 vote

 

 

 


    شرایط اخذ ویزا شینگن :

تمامی مدارک ذکر شده در سایت باید به زبان انگلیسی باشند یا توسط دارالترجمه به زبان انگلیسی ترجمه شده باشند.


ویزا شینگن ۱ ماه اعتبار دارد و ۱۵ روز می توانید در محدوده شینگن اقامت کنید.


اخذ ویزا شنگن بیشتر از ۱۵ روزه برای کسانی که تا کنون ویزا شنگن دریافت نکرده اند میسر نیست. اما اخذ ویزای بیشتر از ۱۵ روزه برای کسانی که قبلا حداقل یک ویزا شینگن در پاسپورت خود دارند امکانپذیر خواهد بود.


 ویزا از طریق کشور . ایتالیا ، آلمان . هلند . اتریش . فرانسه . و ......... اقدام میشود


 
زمانی که وقت سفارت شما تعیین شد، ما توصیه های لازم را برای جلسه مصاحبه و انگشت نگاری در اختیار شما قرار می دهیم. برخورد مسافرین در سفارت به روند اخذ ویزا بسیار کمک خواهد کرد.


در یک خانواده پدر خانواده می تواند ساپورت کننده اعضای خانواده باشد و ارائه یک سند ملکی به نام پدر خانواده کافی می باشد.


اخذ ویزا حتما در غالب تور ( بلیط هواپیما ، رزرو هتل ، سایر خدمات) انجام می شود.


 
دقت بفرمایید که این آژانس نسبت به اخذ ویزای تک (ویزا بدون پرواز و رزرو هتل) ، اخذ ویزای شینگن بدون مدارک ،  به هیچ عنوان اقدام نخواهد کرد. لطفا قبل از تماس تلفنی این موارد را مد نظر قرار دهید.

شماره تماس: 88851080

موبایل: 09122467627

 

 

 

 

دیدگاه‌ها

ابراهیم بنی سعید
0 ابراهیم بنی سعید دوشنبه, 15 ارديبهشت 1393 16:19 پاسخ دادن
اگر در غالب توربا تهیه بلیط ولی بدون رزرو هتل باشد امکان اخذ ویزا میسر است؟مقصد سوید

****پاسخ مدیر سایت:

با سلام و عرض ادب

بله
لظفا با شرکت تماس حاصل فرمائید

در صورت وجود هرگونه سوال در این زمینه میتوانید با ما در تماس باشید.
با آرزوی بهترینها برای شما

با تشکر
سفری دیگر

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید