دانلود کتاب های راهنمای گردشگری

مدارک لازم جهت اخذ ویزا شینگن

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

 

 

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزا شینگن


    مدارک لازم جهت اخذ ویزا شینگن (اروپا):

    پاسپورت قدیمی ( در صورت وجود )


    اصل گذزنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار و کپی آن


    دوقطعه عکس ۳ در ۴ رنگی تمام رخ با زمینه روشن


    پرینت گردش سه ماهه آخرحساب بانکی


    سند ملکی بنام شخص متقاضی


    لیست پرداخت حق بیمه و یا کارت پرسلنی وزراتخانه و یا سازمان وابسته به ارگان دولتی برای شاغلین. گواهی اشتغال به کار خطاب به سفارت شامل سمت،تاریخ استخدام،میزان در آمد و زمینه فعالیت شرکت

در صورتی که شرکت خصوصی باشد لیست بیمه که نام مسافر در آن ذکر شده باشد.


    کپی روزنامه رسمی ، اساسنامه ، جواز کسب ، پروانه مطب ، کارت نظام پزشکی(در صورت وجود هر کدام از موارد)

 

 

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید